Sportvlog

Vandaag een nieuwe vlog! Een vlog van mij (Marija) over steppen op de sportschool. Een sportvlog dus. Sporten houdt je fit en daar houden wij van FFF wel van!

Jaren geleden heb ik voor het laatst gestept. Wat vond ik dat altijd geweldig! Ik zag het niet als sporten, maar als iets leuks om te doen waar je energie van krijgt. Ben je benieuwd of ik het nog kan? Check de vlog. En laat in een reactie even weten wat je ervan vond. Vinden we leuk!


We hebben een speciale video pagina op Fit Fun Fab. Een pagina waar we vlogs en video’s zullen delen. Heb je bijvoorbeeld onze vlog al gezien toen we naar een kookworkshop gingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress.com. Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: