Hoe het begon – deel 1

In april van dit jaar is het eigenlijk al begonnen. Of eigenlijk natuurlijk al veel eerder, maar in april 2017 kwamen we tijdens een etentje in gesprek met elkaar over het bedenken van nieuwe dingen en daar ooit je werk van kunnen maken. Een online platform met allebei onze eigen inbreng voor een doelgroep die net zo oud (lees: jong!) is als wij. We kennen ze allemaal, blogs, vlogs van tieners, twintigers, maar van onze doelgroep nog niet echt. We gooiden wat termen eruit, gaven wat ideeën door die we allebei hadden en er was zo 2 uur voorbij en we gingen steeds enthousiaster praten.

Uiteindelijk zaten we dezelfde week nog met elkaar aan de telefoon of we er toch niet iets mee moesten doen. Met onze ideeën. Als is het maar omdat we er zelf enthousiast van worden en er energie van krijgen.

Dus maakten we weer een afspraak en hebben we nog meer ideeën met elkaar gedeeld en begon het weer iets meer te leven.

Onze eerste foto in het donker met notitieboekjes

Ook hadden we steeds meer vragen. Wat gingen we dan precies doen, hebben we er tijd voor of vooral willen we hier tijd voor vrijmaken. Is er wel een doelgroep die hier in geïnteresseerd is? Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat die er is (dat denken we), maar de belangrijkste conclusie was: als is die doelgroep er niet, we krijgen er zelf energie van en uiteindelijk trek je daar ook energie mee aan, dus let’s do this!

 


Leuk dat je ons avontuur volgt! Hierbij de andere delen:
Hoe het begon – deel 2

 

7 gedachten over “Hoe het begon – deel 1

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Powered by WordPress.com. Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?

Weet je het zeker?

Door niet akkoord te gaan heeft u geen toegang meer tot onze site en wordt u uitgelogd.

%d bloggers liken dit: