Traktatie Olaf – zo makkelijk kan het zijn!

Mijn (Marija) dochter is 1 oktober 5 jaar geworden. Het is alweer 5 jaar geleden dat ze geboren werd en dat we haar als baby’tje in ons gezin mochten verwelkomen. Ik kan het gewoon niet geloven dat ze nu leerplichtig is. Waar is de tijd gebleven?! Voor haar 5de verjaardag mocht ze natuurlijk ook trakteren op school. Ze is nogal fan van Frozen, dus daar wilde ze wel iets mee. Ik ging op internet zoeken en op Pinterest (I love it!) kwam ik iets leuks tegen. Het werd een Olaf traktatie. Het is een simpel te maken, lekkere, (semi) gezonde traktatie.

olafWat heb je nodig voor Olaf

  • mandarijnen
  • witte marshmallows
  • olijfprikkers
  • printjes van Olaf
  • wit en blauw (crêpe)papier
  • schaar en plakband

Aan de slag

Zorg vooraf voor voldoende printjes van Olaf. Knip het witte papier op maat en pak de mandarijnen ermee in. Prik een prikker door een marshmallow en prik het uiteinde een klein stukje in de mandarijn. Knip het hoofd en de armen van Olaf uit en plak deze vast aan de prikker. Klaar!

olaf
Hallo, ik ben Olaf en ik houd van warme knuffels!

Presentatie

Pak een mooi dienblad uit de kast (of haal er een bij de Action) en bedenk dit met blauw (crêpe)papier. Leg hier alle Olafjes op. Pak het hele dienblad in met doorzichtig folie en bind de bovenkant vast met een leuk gekleurd lint. Zo ziet er extra feestelijks uit!

olaf
Trakteren in de klas!

Wat is jouw favo traktatie?


Heb je onze andere traktaties ook al gezien? Laura maakte voor haar dochter Milou deze eierkoektraktatie.

Of deze feestelijke ijsjes met echte aardbeien.

En wat dacht je van Thijs zijn Mario popcorntaart.

9 gedachten over “Traktatie Olaf – zo makkelijk kan het zijn!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress.com. Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: