De Groene Parel – nieuw visrestaurant Den Haag – review

Er zijn in Den Haag meerdere visrestaurants. Vooral in de buurt van de haven van Scheveningen kan je je hart ophalen als het om vis gaat. Maar sinds een tijdje hebben we er weer een nieuwe parel bij, namelijk ‘De Groene Parel’. En laten wij nou net van vis houden, hier moesten we dus een kijkje gaan nemen!

Vis
De Groene ParelIn 1 van mijn favoriete buurten in Den Haag heeft dit nieuwe visrestaurant haar deuren geopend. ‘De Groene Parel’ zit op de hoek van de Prins Hendrikstraat en de Tasmanstraat in het Zeeheldenkwartier. Met een leuk terras aan de voorkant kom je het prachtige ingerichte restaurant binnen. Het ziet er heel fris uit, mooie kleuren op de muren en de bediening is super vriendelijk. De eerste indruk is dus positief!

Sharing is caring
De Groene ParelWe krijgen uitleg over de hele menukaart, maar we kunnen moeilijk kiezen. (what else is new) Gelukkig zijn de gerechten op de kaart ‘kleine’ gerechten zodat je er dus meerdere kunt nemen, heel fijn! We beginnen in ieder geval met het Plateau Appetizers. Allemaal vissoorten op 1 plank die we samen kunnen delen, dat is toch het fijnste wat er is? De viskroketjes van stokvis vinden we het allerlekkerste. (tip: je kunt deze ook los bestellen ;-)) Ook lekker als je alleen een glas wijn drinkt bij ‘De Groene Parel’.

Ceviche
De Groene Parel De Groene ParelAls ik ergens dol op ben, is het wel ceviche. Gelukkig stond deze op de kaart en wel de ceviche van dorade. Genieten was het. Verder hebben we nog zeebaars geproefd en verse gamba’s. We hebben echt genoten. Natuurlijk mochten de huisgemaakte frietjes met mayonaise niet ontbreken, heerlijk bij al die lekkere vis.

Vega
Het dessert hebben we even overgeslagen, niet omdat we er geen zin in hadden, maar omdat we echt genoeg hadden. We moeten dus nog een keer terug om het dessert uit te proberen 🙂 Wat ook fijn is aan dit restaurant is dat ze ook best een aantal vega opties hebben. En die zagen er ook echt goed uit! Dus ben je met een gezelschap waarvan er een aantal vega zijn, geen probleem, ook dan kan je hier terecht!

Wij hebben echt genoten van dit nieuwe visrestaurant ‘De Groene Parel’. We komen zeker nog eens terug. Vooral omdat onze mannen ook echte visliefhebbers zijn en we hen jaloers hebben gemaakt met onze foto’s en verhalen 🙂

Den Haag is weer een nieuwe hotspot rijker! Een echt visrestaurant wat je verrast met de viscreaties. Ben jij al bij ‘De Groene Parel’ geweest? En ben jij een visliefhebber?

Meer weten over dit restaurant? Klik hier.


We zullen regelmatig reviews maken van hele fijne plekken waar wij graag komen. Met of zonder kids, alles komt aan bod, dus houd de review pagina in de gaten.

9 gedachten over “De Groene Parel – nieuw visrestaurant Den Haag – review

Voeg uw reactie toe

  1. Ik ga eigenlijk nooit naar een vis restaurant, terwijl ik dus wel vaak vis bestel in een restaurant, gewoon eens doen dus, vooral dat delen vind ik altijd hartstikke leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress.com. Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: