Kinderen spelen, wij eten en kletsen – Het Uilennest

Een paar weken geleden hadden wij met vrienden en kids afgesproken. We vonden het leuk om ergens af te spreken. Maar dan iets waar de kinderen spelen en wij kunnen kletsen. Dan is de ultieme combinatie toch ๐Ÿ˜‰ Omdat we niet in dezelfde plaats wonen, moeten we allebei een stukje rijden. Dit keer kwamen we terecht in Zoetermeer.

Het Uilennest
kinderen spelen
En wat kwamen we terecht op een leuke plek zeg! Een restaurant en tegelijk een hele binnenspeeltuin. Deze 2 zijn gescheiden met een hele grote glazen wand ertussen zodat je toch je kids een beetje in de gaten kan houden. Maar omdat het restaurant dus leuk is ingericht, zit je zelf ook echt gezellig. De kinderen spelen is iets wat ze hier wel begrepen hebben.

Pannenkoeken
Het Uilennest is dus een pannenkoekenrestaurant met een binnenspeeltuin eraan vast. Je kan ook los naar deze binnenspeeltuin, maar vanaf 17:00 uur, hoort het bij het restaurant. De kids mogen dan ook gratis hierin spelen. Ze krijgen dan een buzzer mee (dat vinden ze heel vet) die afgaat als het eten klaar is.

Buiten
Je hebt ook nog een heel groot buiten gedeelte waar je kunt spelen. Dit is ook ideaal voor in de zomer. Hier zijn wij niet geweest omdat het niet echt mooi weer was, maar dit is ook heel groot.

Eten
kinderen spelen
Naast pannenkoeken heeft het restaurant nog wat andere gerechten op de kaart staan, dus mocht je niet van pannenkoeken houden? Er staat ongetwijfeld iets tussen wat je lekker vindt. Mocht je een allergie hebben, of speciale wensen? Dan kan je dit aangeven bij je reservering en dan wordt daar rekening mee gehouden.

Conclusie
Kortom, ben je op zoek naar een leuke locatie voor jong en oud? En ben je in de buurt van Zoetermeer? Neem zeker even een kijkje, het is echt de moeite waard! En dus zowel voor mooi weer als slecht weer!


We plaatsen regelmatig reviews! Voor zowel plekken die leuk zijn voor kids als voor ons. Zoals dit lunchtentje in Den Haag. Echt een aanrader!

Of restaurant Pex, ook zo’n topplek.

Wil je iets unieks? Kijk dan eens hier! Of hier.

13 gedachten over “Kinderen spelen, wij eten en kletsen – Het Uilennest

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress.com. Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: